Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën


Vinkeveense plassen 2

Minidag 24-9-22

D2 (9e) pakt puntje van koploper
29 november 2015


Zaterdagmiddag uit in de nieuwe Bankras te Amstelveen speelden de dames van 2 wedstrijdnummer 8 tegen de koplopert Amstelveen D1. Best een leuke ploeg met jonge meiden, keurig volleybal met name de middens en buitenaanvaller raakten 'm lekker. De Vinkeveense formatie was nagenoeg volledig en mocht wederom invaller Mirjam in de gelederen verwelkomen.

Het werd geen spetter deze partij. Het was meer een zoektocht naar de alerte knokmodus die maar mondjesmaat gevonden werd. Af en toe waren er oplevingen met name door mooie reddingen in de verdediging in gang gezet. Te vaak echter was het door rommelige foutjes van allerlei allooi weer terug bij het te passieve af. Gewoon wind tegen ook, het wilde niet leuk lukken, puntjes werden niet met de vuist gemaakt. Het was te bedeesd en ietwat te geforceerd, geen adequate tegenpartij voor de thuisploeg.

Op de laatste set na dan. In iedere set werd weer een nieuwe opstelling uitgeprobeerd en dit bleek 'm dan te zijn. Annemarieke tegenover de sterke buitenaanvaller, Astrid en Joke op midden, Saskia en Mirjam op buiten met Jet als aanspeler. Bij aanvang mooi op voorsprong en er werd goed doorgepakt. Joke pakte zowel blokkerend als aanvallend meerdere punten, Annemarieke dimde de aanvallen op de diagonaal en Astrid hield de vloer brandschoon vanuit het midden achterveld. Een lekkere servicereeks van Saskia, alert spel van Mirjam en Jet. Tegen het einde kwamen de Amstelveense dames sterk terug maar niet genoeg en Atalante pakte fier de laatste set. 

Over die ene zeer respectloze opmerking van de thuisscheidsrechter, ook nog gesupport door enkele thuisladies, niets maar dan ook niets goeds. En dat terwijl hij de wedstrijd overigens prima floot. 

Bepaald geen reclame voor Amstelveen.

Hier de cijfers: 25-16, 25-17, 25-13, 21-25. 

Bron: mi



Naar het overzicht