Vinkeveense plassen 2

Uitnodiging AV Flash toernooi Arcen
04 februari 2016

Volleybalvereniging AV Flash organiseert dit jaar al weer voor de 47e keer het Internationale Hogenboom vakantieparken volleybaltoernooi. Het toernooi vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 juni t/m zondag 12 juni 2016.

Ook dit jaar zijn de beachvarianten 3x3 en 4x4 Mix zowel op de zaterdag als de zondag.
Voor de jeugd, dames en heren zijn er verschillende klassen: A-jeugd, Dames & Heren Hoog, Dames & Heren Laag, Mix-hobby (recreatief), SuperMix hobby (2 dagen toernooi) en de Arcense klasse.

Het “Super Mix-Hobby” toernooi wordt gespeeld over twee dagen en is verbeterd zodat ieder team genoeg wedstrijden speelt en een grotere kans heeft om verder te komen.

Op zaterdag wordt er vanaf 20.00 uur in de feesttent fantastische muziek verzorgd door DJ TikTak.

Als u nog vragen hebt stuur ons dan een e-mail toernooi@avflash.nl

We hopen jullie weer welkom te heten op ons toernooi!

Verdere informatie vindt u in de bijgevoegde uitnodiging.pdf alsmede op onze website: www.avflash.nl
Aanmelden kan via deze link.