Minidag 24-9-22

Laatste loodjes/lootjes voor dames 2
31 maart 2016

D2 is weer 2 wedstrijden verder en verblijft thans op een vertekende plek 8, met 1 wedstrijd meer:

7             VHZ DS 1                            18           40           35           43
8             Atalante DS 2                      19           40           36           46
9             Oberon DS 1                        18           39           34           43
10           VV Amsterdam DS 5             18           32           28           47

De afgelopen 2 wedstrijden pakten we 4 puntjes, eentje van Amstelveen (3e) en 3 punten afgelopen woensdag van de nummer laatst. Jammer dat de derde set tegen het jonge Amstelveen net niet lukte, dat had best aardig geweest. Setstanden:

Vrijdag 18-03-2016 Atalante DS 2 - AMstelveen D1 1-3:  25-20, 10-25, 22-25, 11-25

Minder mooi was de wedstrijd tegen Spaarnestad, zij spelen zo’n beetje het zelfde spelletje als wij: geen gigantische uitschieters in de aanval en in de verdediging taai. Heel taai en daardoor lange rally's. De spirit en souplesse zat er niet gladjes in op die late woensdagavond in de Beynes, het werd een vijfsetter en hobbelde van slechts een paar voor- of achtersprongen steeds weer bij tot gelijk op. De laatste set was met hakken over de sloot. Een riante voorsprong kwam door een aantal servicefouten nog eng in het nauw, maar werd net aan met 15-17 winst gepakt:

Woensdag 30-03-2016 Spaarnestad DS 7 - Atalante D2 2-3:  25-17, 20-25, 23-25, 25-23, 15-17

Nog 3 wedstrijden te gaan waaronder de eerstvolgende tegen VHZ op vrijdag 8 april. Dan volgen nog de nr 5 uit en nr 4 thuis. Doel is zoveel mogelijk punten pakken en Amsterdam (10 is PD) voor te blijven…