MC1

Vinkeveense plassen 2

Atalante bij Schipholfonds
12 juni 2016

Iedereen mocht stemmen en dan is het voor een kleinere vereniging toch een grotere uitdaging om al die stemmen bijeen te krijgen.

Wel heeft Atalante met SJAV (jeugdvolleybal Amsterdam) een bijdrage geleverd middels een volleybalclinic, naast de vele andere sportactiviteiten, om er een mooie dag van te maken. Een tegenprestatie voor het mooie bedrag wat we kregen vanuit het Schipholfonds voor het beachveld.

Maar liefst 160 kinderen hebben we de fijne volleykneepjes bijgebracht waarna de kinderen zich nog uit mochten leven op de Smashmeter! Vooral de brede jongens van het American Footbal team behaalden hier echt enorme snelheden!

Doordat het allemaal sporters zijn was de animo bij de deelnemers erg hoog. Een mooie dag, die nog een extra mooi tintje kreeg doordat Snowboard Topper Nicolien Sauerbreij de prijsuitreiking deed!

Layla en Corne nog bedankt voor alle hulp (en eet smakelijk van de bon)