Beachvolleybal Rio
11 augustus 2016

Drie van de vier NL beach teams zijn al geplaatst voor de 8e finales! Alle nrs 1 en 2 gaan door. En de beste 2 van de 3e plaatsen. Alleen Van Gestel/Van der Vlist (zie foto) moeten nog kijken of ze vannacht kunnen winnen en zich nog kunnen scharen bij de beste nrs 3. Ofwel zich nog via de lucky Losers ronde kunnen plaatsen.

Beachvolleyers Brouwer/Meeuwissen hebben de voorrondes afgerond met een mooie 1e plek. Zij waren ook als eerste geplaats in hun poule. Zij komen zondagnacht weer in actie in de achtste finales om 05.00.

Zowel Nummerdor/Varenhorst alswel Meppelink en Van Iersel hadden twee lager geplaatste tegenstanders waar ze goed van gewonnen hebben. Beide moesten hun meerdere erkennen in de gelijkwaardige opponent, maar wel spannend met 1-2 verloren. Ze zijn tweede geworden in hun poule. Ook mooi.

Alle nrs 1 en 2 gaan naar de 8e finales. Ook de beste 4 nrs 3 gaan door.

Van Gestel/Van der Vlist hebben drie geplaatste teams in hun poule. Een pittige poule en de eerste twee wedstrijden verloren. Vannacht hebben ze nog een kans om te kijken of ze toch nog bij de 2 beste nrs 3. Ofwel derde en dan een extra wedstrijd in de Lucky Loser poule. Dan moeten ze vannacht nog een keer..