Avital clinic mei 2009

MC1

Het beachveld ligt er!
25 augustus 2016

Met de bijdrage van Schipholfonds, Rabobank, Johnson, Veensteker/Viersprong/Haven en ook een subsidie toezegging van de gemeente hebben we nu het project samen met de Vinken gerealiseerd. Speciale dank naar Erik / Krijn Verbruggen en vrijwilligers die dit allemaal mede hebben gerealiseerd!

Het veld ligt er. Zaterdag zullen de Vinken bij hun seizoenstart een eerste opening doen (officiële opening voor Atalante volgt nog) maar wellicht leuk om te kijken om 12:30.

Er moet nog wel wat werk verzet worden aan de afwerking om het veld en wat uitdagend overleg met de Gemeente. Soms overpeins je wel... tonnen zijn gesubsidieerd voor de kunstgrasvelden bij verschillende buitenclubs in De Ronde Venen. Waarom krijgt een origineel idee, en voor écht véél minder kosten, én door 2 clubs samen zo mooi opgepakt dan niet wat meer support.. Ook voor de school ernaast en andere clubs echt een mooi lokaal en ‘ambachtelijk’ initiatief.

Maar het gaat er vooral om dat we ervan gaan genieten!!

Hier een paar foto's, de hele serie met de opbouw en bijdrage van verschillende ondernemingen en vrijwilligers volgt nog!