Avital clinic mei 2009

Vinkeveense plassen 2

Eerste partijtjes beach volleybal Vinkeveen
03 september 2016

Lekker weertje vandaag en dus toog een opgetrommeld groepje liefhebbers naar het nieuwe beachveld bij de Vinken voor de eerste partijtjes beachvolleybal op Vinkeveense bodem.

Nog steeds zijn beide clubs Atalante volleybal en De Vinken korfbal bijzonder opgetogen over dit gezamenlijke project. Precies een week tevoren werd het nieuwe beachveld voor de Vinken geopend bij de seizoenopening van de korfbal. (De volleybal beach opening volgt).
Voor beide clubs is het een mooie mogelijkheid om meer sportvertier en gezelligheid samen te bieden. De 2 beachvelden zijn bij zowel volleybal als korfbal even groot, daardoor is het handig om de ene dag de 2 volleybalvelden op te zetten en de andere dag 2 korfbalvelden. Van beiden 1 veld kan ook, leuk voor een mix toernooi.

Enkele puntjes komen nog op de i, met name een leuke zit aan het veld en niet te vergeten een mooi sponsorbord. Want zonder de fijne bijdragen van het Schipholfonds, de Rabobank, Johnson, Veensteker/Viersprong/Haven en de gemeente was dit niet mogelijk geweest. Speciale dank gaat naar Erik Verbruggen van Krijn Verbruggen & zn die veel tijd heeft gestoken in de aanleg van het veld en verder ook naar de vrijwilligers die dit allemaal mede hebben gerealiseerd!

Meer info via nieuwe knop beach volleybal: http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal