Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Scheidsrechters en coaches traject “Fijne wedstrijd"
25 september 2016


Op 17-10 en 30-11 organiseert Ine Klösters in De Boei in Vinkeveen, de thuislocatie van Volleybal Verenging Atalante, het traject Fijne Wedstrijd.

‘Fijne wedstrijd!’ zeg je als scheidsrechter vaak bij aanvang van de wedstrijd tegen de coaches en aanvoerders. En terecht; we beleven immers plezier aan sport. Als speler, maar ook als trainer, coach, toeschouwer of official. Bij een wedstrijd zorgen de scheidsrechter en andere officials ervoor dat de sporters veilig kunnen sporten én dat de regels correct worden toegepast. Maar dan moeten zij die regels wel op een plezierige manier kunnen laten gelden! 

Workshops: Het traject bestaat uit twee workshops en is toegankelijk voor alle officials en coaches. De workshops zijn vooral gericht op officials en coaches bij wedstrijden op niveau 2, bij volleybal zijn dit wedstrijden tot en met de 1e klasse. Maar ze zijn zeker ook zinvol voor de andere niveaus.

Tijdens de workshops gaan officials én coaches aan het werk om gezamenlijk uit te vinden wat beide partijen kunnen bijdragen aan een Fijne Wedstrijd.

Geïnteresseerde trainers/coaches en scheidsrechters zijn welkom in De Boei in Vinkeveen om samen te werken aan een Fijne wedstrijd! Hier zijn geen kosten aan verbonden! Meer info en aanmelding via info@volleybal-west.nl

Bron: www.volleybal-west.nlNaar het overzicht