Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Dames 4

Gedeeld eerste plaats voor Atalante Minimix
30 oktober 2016


Net als vorige maand was Spaarnestad een van hun tegenstanders. Vorige keer hadden ze nog verloren van dit team, dus dat wilden ze deze minidag graag recht zetten.
Een voorname reden waarom de vorige keer werd verloren was de moeilijke serve van de Haarlemse formatie. Maar afgelopen zaterdag hadden ze hier veel beter antwoord op, alerte reacties en ook de pass had Atalante veel beter onder controle. In het spel waren ze vorig keer al de betere en zo ook deze keer. Dus werd ruim van Spaarnestad gewonnen, dat was rechtgezet!

Daarna tegen VCH uit Hoofddorp. Dit was een gelijkwaardige tegenstander. Een sterk jongensteam (en een meisje) dat pittig speelde, maar soms wat slordig.
Atalante speelde meer solide, met ook super de bovenhandse serves van Emily. Hoewel deze opponent zich niet zomaar gewonnen gaf, won het solide spel van Atalante de eerste set.
In de tweede set kwamen er wat barstjes in het solide spel. Door wat foutjes lieten ze VCH langszij komen. En de tijd zat de Vinkeveners net tegen. Op moment van de zoemer was het 16-17 voor Hoofddorp.

Een domper, maar na een langere wachttijd naar de achtergrond verdreven en op naar de partij tegen Amstelveen. Dit was ook een bekende van de vorige toernooidag en eveneens dit keer was Atalante hier duidelijk de sterkste. Met een paar mooie reddingen en slim gespeelde ballen wist Atalante Minimix deze partij overtuigend te winnen. Zo eindigden ze samen met VCH op een mooi gedeeld eerste plaats!Naar het overzicht