Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Vinkeveense plassen 2MC1 overtuigend kampioen eerste helft
29 november 2016


Meisjes C van Atalante is de eerste helft van het seizoen overtuigend kampioen geworden. Na 6 van de 9 wedstrijden waren ze met 23 sets voor en slechts 1 tegen al kampioen, nadat een van de andere teams punten had laten liggen.
Afgelopen vrijdag speelden ze de kampioenswedstrijd waar het feest officieel gevierd werd.

Doordat ze de eerste wedstrijden met zoveel gemak, goede services, nette passes, mooi in drieën hebben gewonnen, is er begonnen met spelen met vaste spelverdelers. Elke wedstrijd worden er andere meisjes aangewezen om deze belangrijke taak op zich te nemen. En ook dat gaat ze goed af. Ze moeten hierdoor meer nadenken, waardoor het net even moeilijke wordt.

De eerste 3 sets werden met ruime cijfers gewonnen, 25-17, 25-14 en 25-19. De laatste set maakten de meisjes het spannend. Na een aantal lange rally’s en wat slordigheidjes, verloren ze de laatste set met 24-26. Tegenstander Oradi vierde een feestje alsof ze kampioen waren, omdat ze weer een puntje van Atalante hadden gepakt. Maar na het handen schudden, vierden de meisjes van Atalante samen met hun trainers/coaches uitbundig het kampioenschap!!

Bron: TinesNaar het overzicht