Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1 Kampioen

http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Goede scores bij de mini's
16 januari 2017


Zaterdag 14 januari was in Hoofddorp de 5e wedstrijddag voor de mini's van volleybal vereniging Atalante. En het ging boven verwachting!

Als eerste trad de Atalante Powermix aan met Esmee, Emily, Renske en Robin. Net voor aanvang van deze minidag was dit team doorgeschoven naar een hogere poule daar een team zich had afgemeld. Dus beloofde pittig te worden. Het team was erg vroeg aanwezig doordat de tijden niet helemaal juist waren vermeld door de trainer en had daardoor juist nog even kunnen oefenen vooraf. Of dat geholpen heeft (?) .. maar het spel was goed! De eerste partij tegen Haarlem begon overtuigend. De eerste set werd een walk-over. De tweede set stokte het een beetje bij de Vinkeveners en kwam Haarlem weer helemaal in het spel. Deze set werd helaas verloren; een gelijkspel. Daarna tegen Velsen. De eerste set was spannend en eindigde in een gelijke stand, maar dat Atalante eigenlijk de betere was werd in de tweede set bewezen met een overtuigende winst. Als laatste Martinus. Op papier de sterkste, maar in de partij waren ze zeker niet veel sterker dan Atalante. Met mooi spel, de bovenhandse serve van Robin, goed pass werk van Emily, een smash en push bal van respectievelijk Esmee en Renske werd deze wedstrijd afgesloten in een gelijk spel. Een mooie prestatie van deze meiden, in een hogere poule gezet worden en dan nog 2e worden!  

Daarna Girlpower met Lynne, Bente, Renske en Froukje. Voor wat meer power waren Alexandros en Jack mee. En dat ging lekker. De jongens brachten net iets meer spel in het team waardoor de meiden ook veel lekkerder gingen spelen. De serve verliep veel beter en er werd veel meer bewogen in het veld. Zij moesten als eerste tegen Amstelveen. Mede door een sterke serve werden hier veel punten gescoord. Ook al kwam Amstelveen in de tweede set sterker uit de startblokken, Atalante wist beide sets te winnen. Daarna Hoofddorp. Het begin verliep moeizaam. De tegenstander had een goede serve en moest Atalante even het ritme vinden. De eerste set ging verloren, maar dat werd recht gezet in de tweede set met een mooie overwinning. Als laatste tegen Haarlem. Weer een mooie pot om te zien. Teams aardig gelijkwaardig, maar Atalante trok toch aan het langste end. Na twee laatste plekken nu dan ook een keer puik een eerste plaats!Naar het overzicht