Gezellig voorjaarstoernooitje
25 februari 2017

Omdat het de vrijdag voor de vakantie altijd wat terug loopt hebben we er een andere draai aan gegeven, een "Voor de voorjaarsvakantie minitoernooi", waarbij de mini met een aspirant een 2 tegen 2 toernooi speelt. Was weer erg gezellig!

Volleybal vereniging Atalante houdt nu jaarlijks (?) het “Voor de voorjaarsvakantie minitoernooi”.

Zo’n vrijdagavond net voor de vakantie loopt het aantal spelers op de training vaak terug. Om ook aan deze avond toch voor de aanwezigen een leuke draai te geven nodigen we een aantal aspiranten uit om zo gekoppeld aan een mini een 2 tegen 2 toernooitje te houden. Dat verloopt altijd weer boven verwachting. De mini’s kunnen zich optrekken aan de aspiranten en veel verrassend spel getoond!

Op niveau 6 zijn eerste geworden, de combi Renske & Lisanne. Op niveau 4 zijn eerste geworden het duo Renske & Noa. En bij de allerjongsten (niv 2/3) waren zowel Nefelli als Yorell de winnaar.

Maar omdat het meer om de gezelligheid ging dan ranking, mochten alle deelnemers een prijs uitkiezen, wat allemaal in de trant stond van Volleybal / Carnaval. Volgend jaar weer zou ik zeggen!