Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Scholentoernooi 2014

Inschrijving Summer Beach Volleyball geopend!
09 maart 2017


Vanaf maart is het op www.Beachvolley.nl mogelijk om je in te schrijven voor het leukste en grootste beachvolleybaltoernooiencircuit van Nederland! Voor één toernooi of het hele circuit, op ieder niveau: iedereen is welkom.

In het weekend van 27 & 28 mei trappen we de nieuwe beachzomer af op het Zeeuwse strand van Vlissingen. 24 & 25 juni belooft het speelweekend op Ameland weer één van de hoogtepunten van het Summer Beach Volleyball Circuit te worden. En natuurlijk zijn we ook het komende seizoen opnieuw terug te vinden op SBVC-bekende stranden als Lemmer, Hoek van Holland en Vrouwenpolder. Traditiegetrouw wordt het seizoen in augustus afgesloten op het bekendste beachstrand van Nederland in Scheveningen. Op dus naar een zomer vol beachvolleybal!

17-18 juni: World Beach Tour & World Volleyball League in Den Haag
Nog niet alle speelweekenden zijn ingevuld, de laatste SBVC-locaties hopen we op korte termijn bekend te maken. Het weekend van 17 & 18 juni blijft in verband met de FIVB World Tour Beach Volleyball echter speelvrij. De mondiale beachvolleybaltop, waaronder de teams van Beachvolleybal Team Nederland, strijkt dan neer in Den Haag voor een altijd spectaculaire speelronde van het fameuze circuit. Dit keer fungeert de fonkelnieuwe Sportcampus Zuiderpark als strijdarena. Extra bijzonder, omdat in hetzelfde weekend ook de indoor volleyballers van Oranje hun FIVB World League Volleybal thuisronde spelen binnen dezelfde campus. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat beide toernooien op hetzelfde moment op dezelfde locatie worden gespeeld. Een traktatie voor iedere oranje (beach)volleybalfan! Noteer dus vast in je agenda, en houdt www.Volleybal.nl in de gaten voor de start van de ticketverkoop van dit unieke event!

Kalender 2017

27 & 28 mei Vlissingen
3 & 4 juni Nog niet bekend
10 & 11 juni Egmond aan Zee
17 & 18 juni Vrij weekend: World Tour Beach Volleyball /
World League Volleyball
24 & 25 juni Ameland
1 & 2 juli Lemmer
8 & 9 juli Nog niet bekend
15 & 16 juli Scheveningen
22 & 23 juli Hoek van Holland
29 & 30 juli Vrouwenpolder
5 & 6 augustus Nog niet bekend
12 & 13 augustus Hoek van Holland
19 & 20 augustus Scheveningen
26 & 27 augustus Scheveningen

Schrijf nu je teams in voor één of meerdere weekenden via www.Beachvolley.nl!
Graag tot ziens op het zand!Naar het overzicht