Vinkeveense plassen 2

Scholentoernooi 2014

Jouw webshoppen brengt geld in laatje Atalante!
28 december 2018

Wil je iets bestellen bij Bol.com, Coolblue of een andere webwinkel? Klik dan op het sponsorkliks logo rechts en kies daar de webwinkel. Een percentage van je aankoop gaat naar de club en kost je niks extra!

In de zoektocht naar sponsormogelijkheden, werd tijdens het laatste Rondje Bestuur 'Sponsorkliks' genoemd: Jij lekker shoppen bij (bijna) alle grote webshops en Atalante profiteert hier van mee. Win-win toch? Klik op "Lees meer" om te kijken hoe jij kan helpen. Via het logo rechts kun je direct bestellen. En kost niks extra!

Hoe werkt het?

Op de voorpagina van onze site, staat onder de banners van onze andere sponsoren nu een klikbaar logo van Sponsorkliks (zoals onder dit nieuwsartikel).

Als je daarop klikt kom je terecht op de website van Sponsorkliks. Hierop staat een overzicht van alle aangesloten webwinkels (let op, onderaan kun je ook nog op "Toon alle winkels" klikken).

Bij elke webwinkel staat de commisie die Atalante krijgt als jij via deze speciale Sponsorkliks-link bij de betreffende webwinkel iets koopt (je kunt zelfs hotels en vliegtickets boeken).

Zo simpel is het!

Wil je iets bestellen bij bijv. Bol.com of Coolblue? Ga dan via de link op de Atalante site naar Sponsorkliks en klik daar op de betreffende webwinkel.

Het zijn wel wat extra muisklikken, maar de commissie die Atalante over jouw bestelling ontvangt is (bij deze 2 winkels) tussen de 1% en 10% terwijl het jou niets extra kost!

Mocht je er toch nog iets meer over willen lezen:

KLIK:

SponsorKliks, gratis sponsoren!