Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Assuline Turfstekerstoernooi zondag 11 juni
07 mei 2017


Inschrijven voor het Assuline Turfstekerstoernooi op zondag 11 juni sluit over 2 weken. Stuur een mailtje naar pr@vv-atalante.nl om je aan te melden voor ons jaarlijkse super gezellige buitentoernooi in Vinkeveen.

Aanmelding zover: https://www.vv-atalante.nl/agenda/13/assuline-turfstekerstoernooi

Teamfoto's 2016: https://www.vv-atalante.nl/fotoalbums/312/assuline-buitentoernooi-29-mei-2016

---------------------------------------------------------------

Aanmelden voor het enige echte Assuline Turfstekerstoernooi is geopend!!! Editie 29 staat gepland op zondag 11 juni van 10:00u tot ca 16:30u op de korfbalvelden van onze vriendelijke vrienden van De Vinken. 

Inschrijven kan telefonisch via Han Feddema (0297-287952) óf door een mail te sturen naar Annemarie (pr@vv-atalante.nl) met teamnaam, captain en poule 'recreanten' of 'superrecreanten'. Een team bestaat uit minimaal 6 personen, bij voorkeur 2 dames in het veld. Op twee niveaus wordt gestreden om de wisseltrofee: het recreatie toernooi is voor een gezellig dagje sportief bezig zijn, het Super recreanten toernooi voor teams met volleybalervaring. 

Aan de kids is ook gedacht: het springkussen halen we graag weer van stal.

Beachen
Een nieuwigheid dit jaar zijn de 2 beachvelden die in september vorig jaar in gebruik zijn genomen. Lekker een partijtje tussendoor met de blote voeten in het zand.. wie weet!

Voor deelname vragen we 30 euro per team, op de toernooidag te voldoen. Twee weken van tevoren sluit de inschrijving en wordt het programmaboekje gepubliceerd en aan de captains gestuurd.  

Sportieve groet en graag tot ziens!
Han Feddema (tel 0297-287952)
Robert Hardeman
Annemarie Bakker

In de agenda zie je de deelnemende teams van vorig jaar en aanmeldingen voor dit jaar: https://www.vv-atalante.nl/agenda/13/assuline-turfstekerstoernooiNaar het overzicht