Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
MC1

Avital clinic mei 2009

Dames 4

Mooie dag voor 29e Assuline buitentoernooi
11 juni 2017


Zondag 11 juni was een zonovergoten hete dag voor het 29e Assuline Turfstekerstoernooi georganiseerd door volleybalclub Atalante op de velden van de vriendelijke vrienden van de Vinken.

Vijftien teams speelden een sportieve strijd in 2 poules: de recreanten poule en de super recreanten voor de meer geoefende ballers. Om 10 uur klonk het startsignaal en erg leuke aan elkaar gewaagde partijen werden gespeeld. Ieder team speelde dit jaar voor het eerst 2 van de 6 partijen in het zand op de nieuwe beachvelden van Atalante en De Vinken. Schoenen uit, een leuke afwisseling met de wedstrijden op gras.

Na de eerste ronde volgde in de recreantenpoule de finale ronde en werd het team Assuline 2 onder leiding van Coen Feddema winnaar en de wisselbokaal, die afgelopen 3 jaren bij de Waterboys op de schoorsteen had gestaan. In de superrecranten poule werd de finale in 2 spannende sets gestreden tussen het sterke Assuline 1, dat al 3 jaar de wisseltrofee in bezit had, tegen het sympathieke team van de Veenmollen, dat dit jaar boven eigen verwachting zeer geolied samenspeelde. De eerste set was een nipte overwinning (13-14) voor de Veenmollen. Het tweede deel ging lange tijd gelijk op totdat de Veenmollen in een mooie flow kwamen en met ruimere cijfers ook de tweede set pakten.

De toernooi combi met wedstrijden afwisselend op gras of zand beviel de meeste teams zeer goed en zo hebben nog meer volleyballiefhebbers kennis gemaakt met de 2 Vinkeveense beachvelden. Volgend jaar gaan we wel weer voor méér teams, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Zie foto's hieronder of fotoalbum: https://www.vv-atalante.nl/fotoalbums/318/assuline-buitentoernooi-2017

of facebook
https://www.facebook.com/pg/AtalanteVinkeveen/photos/?tab=album&album_id=838124249671638

 

 Naar het overzicht