MC1 Kampioen

16 september 2017

Vrijdagavond was onze ledenvergadering. Dit keer een speciale editie. Er werden twee speciale leden geëerd: Nel Bakker is voor haar jarenlange inzet Erelid van Atalante geworden en Jan Ruizendaal ontving een oorkonde met speld van de bond in verband met 50 jaar (!!) scheidsrechter.

Er waren 25 leden, een redelijke opkomst voor Atalante.

Na de uitreikingen heeft Pim ons door het Digitale Wedstrijd Formulier heen geleid (dank Pim).

De verslagen werden achter elkaar behandeld, waarbij het Jeugdbestuur na 5 jaar afscheid heeft genomen van Joost. Pim volgt zijn plek in het jeugdbestuur op. De technische commissie heeft afscheid genomen van voorzitter Wil. Die functie zal binnen de TC groep ingevuld worden.
Annemarie nam afscheid van het bestuur, de PR bestuursfunctie zal opnieuw ingevuld worden. Ze blijft nog even de ledenadministratie bijhouden totdat er een kandidaat is gevonden.
Standaard aan het einde van de vergadering is het verslag van de penningmeester. Atalante is licht negatief geëindigd, maar het valt mee als we de reden zien namelijk dat een aantal sponsors is gestopt. Positieve bijdragen waren vooral de Rabo fietstocht, de Vriendenloterij en net nieuw Sponsorkliks! De kascommissie heeft de boeken gecheckt en akkoord bevonden.

Rob en bestuur hebben een nagenoeg gelijke begroting voorgesteld en daarbij blijft de contributie voor de leden ongewijzigd. Alles was duidelijk, er waren geen vragen in de rondvraag en we zijn rond half 10 geëindigd, gevolgd door een gezellig clubdrankje aan de bar.