Jumbo sponsoractie!
08 januari 2018

De Jumbo in Vinkeveen start vanaf 8 januari tot en met 4 maart weer de spaaractie waarbij je onze clubkas kunt spekken! Bij elke 15 euro ontvang je een unieke code die minimaal 15 cent vertegenwoordigt. Maar dit jaar kan het ook 5, 10, 20, 50 of 100 euro zijn!!! Doen jullie ook weer mee?!

Je kunt deze code online invoeren - zie de instructies op het kaartje - kies dan onze vereniging (even doorscrollen, we staan wat onderaan) en dan wordt het bedrag aan onze sponsorbijdrage toegevoegd.

Wil je niet de codes online registreren? Voor VV Atalante staat box nummer 17 in de Jumbo klaar! Die legen wij regelmatig en voegen deze codes toe aan ons sponsorbedrag!

Vorig jaar hadden we 532,70 euro verdiend. Dat was een top bedrag. Het zou mooi zijn als we dit jaar ook in die richting zouden kunnen uitkomen..!!
Hier zie je de stand: Jumbo actie