Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën






Nieuw begin dames 2
14 januari 2018


Afgelopen vrijdag speelden we in de Boei onze eerste wedstrijd van 2018 en ook meteen de eerste wedstrijd als nieuw dames 2.

Onze tegenstander was Oberon, de nummer 6 op de lijst. De eerste set was vanaf het begin al erg spannend. Er waren lange rally's en er werden aan beide kanten mooie punten gemaakt. Uiteindelijk wonnen we deze set met 26-24. De tweede set was ongeveer gelijk aan de eerste en was opnieuw erg spannend. Ook deze wonnen we, met een uitslag van 25-23.

De derde set ging al wat minder en Oberon begon uit te lopen. Het stond ongeveer 15-23, maar door een serie mooie services kwamen we toch nog in de buurt. Dit was helaas net niet genoeg en de set eindigde in 22-25. Vanaf daar ging het mis. Het lukte maar niet om punten te maken en de tegenstander had een flinke voorsprong. Deze set werd dan ook gewonnen door Oberon met een dramatisch 9-25. Nu stond het dus 2-2 en moest er nog een 5e set gespeeld worden. Deze verliep ongeveer gelijk aan de 4e en ook deze verloren we met 5-15. Aankomende week spelen we de volgende wedstrijd ook in de Boei. Dit zal zijn tegen de nummer 12 

Bron: Ellen



Naar het overzicht