MC1

Avital clinic mei 2009

Jumbo ballonnen boost actie: 24-2 van 12-14u
12 februari 2018

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is er een Jumboactie "vul de clubkas"gaande en daar doen wij aan mee.

We kunnen extra geld "golden voucher"ontvangen van de Jumbo als we iets leuks doen om je vereniging bij de Jumbo Vinkeveen onder de aandacht te brengen.

We willen een "volleybal demo"geven met een heleboel groene en gele ballonnen. Die hangen we deels op - maar zeker ook een groot deel om mee te volleyballen! Zijn ook grote ballonen!! Kortom een groot ballonnenfestijn, het moet vooral grappig. En als het goed weer is nemen we wat beachballen mee en zou leuk zijn als de aspiranten dan even ballen.

Jeugdleden kom vooral!? Voor iedereen die mij helpt heb ik een leuke aardigheid op het end !! En senioren .. jullie komen toch zeker wel even langs!?!?

Ons doel is geld ophalen voor het scholenproject . Zodat we het volgende jaar ook weer kunnen doorzetten (onze sponsor is al even gestopt, dus zijn andere middelen aan het zoeken)