Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Avital clinic mei 2009

Dames 4

http://vv-atalante.nl/algemene-informatie/beach-volleybal

Inschrijving 30ste Assuline Turfstekers toernooi geopend!
19 mei 2018


Het 30e ASSULINE TURFSTEKERSTOERNOOI

 

De Vinkeveense volleybal vereniging Atalante organiseert dit jaar weer het ASSULINE Turfstekerstoernooi. Het toernooi viert een jubileum want het wordt alweer voor de 30e maal georganiseerd door vrijwilligers. De organisatie zal op gepaste wijze aandacht besteden aan het jubileum, maar hoe, dat wordt nog even geheim gehouden.


Dit jaar wordt het buitentoernooi op zondag 3 juni georganiseerd en zal weer plaatsvinden op de grasvelden van ‘de Vinken’, op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen. Vorig jaar werden voor het eerst enkele wedstrijden op zand gespeeld. Door de vele positieve reacties gaat dat dit jaar weer gebeuren. Inschrijving voor het toernooi staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Bij voorkeur staan steeds 2 dames in het veld. Er zijn twee verschillende competities:
Het recreatie toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keertje te gaan volleyballen om gezellig een dagje sportief bezig te zijn.
Super recreanten toernooi: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring die niet bang zijn voor een stevig potje volleyballen.


In beide competities wordt gestreden om een wisseltrofee. In de middag tref je, waar mogelijk, andere tegenstanders. De punten van de hele dag bepalen wie er in de finales komen.
Kinderen zijn welkom, er is een hoop speelruimte. Wil je meedoen aan één van deze toernooien, verzeker je dan van een plek door te bellen naar Han Feddema (0297-287952) of meld je aan via PR@vv-atalante.nl. Kosten zijn €30,- per team.

 

Sportieve groet en graag tot ziens!
Han Feddema (tel 0297-287952)
Robert Hardeman
Rick de GrootNaar het overzicht