Avital clinic mei 2009

Assuline Turfstekerstoernooi
03 juni 2018

Geslaagd Jubileum voor Assuline Turfsteker toernooi

Onder fantastische omstandigheden werd zondag het Assuline Turfsteker volleybal toernooi gespeeld. Een aangename temperatuur en weinig wind zorgden voor ideale buitensport weer voor de 15 volleybalteams die zich hadden aangemeld. Op twee niveaus werd gestreden voor een wisseltrofee. Deze ging dit jaar naar het eerste team van Assuline en naar het debutanten team “de Amstelspelers” uit de Hoef. Het Turstekertoernooi werd alweer voor het dertigste jaar achtereen georganiseerd door vrijwilligers van volleybal club Atalante uit Vinkeveen. Diverse sponsoren hebben de club hierbij jarenlang financieel ondersteund. Hoofdsponser Assuline maakte deze maand bekend dat zij nog 5 jaar bijtekent voor het hoofd sponserschap. Samen met de vrijwilligers van de club zal het toernooi de komende jaren dus doorgang blijven vinden.

Fotoalbum Atalante