Erelid Piet van Asselen overleden
03 augustus 2018

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Piet van Asselen afgelopen dinsdag, 31 juli, is overleden. Piet was lid van het eerste uur en heeft mede aan de basis gestaan van de oprichting van onze club.

Tot voor enkele jaren terug was hij spelend lid bij de recreanten. Beroemd was zijn service, waarbij hij de bal niet over het net sloeg, maar stiekem schopte!! Nadat hij stopte met volleyballen bleef hij nog lang een trouwe bezoeker op de tribune. Het bleef leuk om hem dan weer eens te spreken. We wensen zijn naasten sterkte met dit verlies en zullen ons Piet blijven herinneren als een opgewekte man en hem mede herinneren om alles wat hij voor de club heeft gedaan.

Geen condoleance. Crematie vindt naar zijn eigen wens in besloten kring plaats.

Zie ook de blog van Atalante: