Vinkeveense plassen 2

Nieuwe afspraak voor het opzetten van veld vrijdagavond
17 september 2018

Tijdens de Algemene Leden Vergadering afgelopen vrijdag is er in overleg met alle aanwezige leden afgesproken om het opzetten van de velden bij thuiswedstrijden (vrijdagavond) in het vervolg op een andere manier te doen. Dit n.a.v. opmerkingen dat 3 velden opzetten door 1 team ten koste gaat van de warming up van dat team, sommige teams er niet om 19:00 zijn om te beginnen met opzetten (bijv. omdat ze niet op de site naar het schema gekeken hebben) en uiteindelijk met het resultaat dat de vroege wedstrijden zelden om 19:30 kunnen beginnen (wat ook weer ten koste gaat van de teams die de late wedstrijden, en dus dan nog later, spelen).

• Vanaf nu is elk vroegspelend team verantwoordelijk voor het opzetten van zijn eigen veld.
  • Het veld is vanaf 19:00 beschikbaar en door de mini-trainingen daarvoor, staan de palen en hangt het net al 9 van de 10 keer
  • Het gaat dus om het op de juiste hoogte hangen van het net, neerzetten scheidsrechtersstoel en evt. de antennes in het net hangen
  • Er is bij elk team wel iemand, of anders iemand in de zaal, die kan assisteren met de twee midden-netten tussen de velden

Dit alles hoeft niet meer dan 10-15 minuten te duren en op die manier kan iedereen snel aan zijn warming-up en inslaan beginnen, om zo volgens planning op/rond 19:30 de wedstrijd te kunnen beginnen.

Alvast bedankt!