Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Avital clinic mei 2009

Scholentoernooi 2014

Atalante met 3 teams aanwezig op tweede minidag
14 oktober 2018


Atalante 3 zou het spits afbijten. Door diverse afmeldingen bestond het team vandaag uit Yorell en Jens. Gelukkig wilde de zus van Jens, Froukje die zelf bij Atalante 2 speelt, wel meedoen. De 1e set hebben we moeten laten gaan, maar in de 2e set konden ze even spelen op niveau 3. Wel voor spek en bonen, want deze wedstrijd hebben we op verlies moeten zetten door het drukke verkeer.
Vervolgens mocht Atalante 1 op niveau 6 van start. Bestaande uit Lynne, Renske, Tisa en Lisa. Jort zou in de tweede wedstrijd ook aansluiten. Helaas zijn beide sets verloren met 27-18 en 26-18, maar er werd mooi in 3en gespeeld.

Daarna was het weer de beurt aan Atalante 3. Maar ook de 1e wedstrijd van Atalante 2 vond nu plaats. Omdat Froukje nu met haar eigen team speelde bij Atalante 2, ging Jort invallen bij Atalante 3. De 3 jongens hebben deze wedstrijd keurig hun mannetje gestaan tegen de 4 tegenstanders. Een mooie overwinning van 28-17 en 24-14.
Bij Atalante 2, ook niveau 6 en bestaande uit Rinske, Shiwa, Jelwa, Carlijn en Froukje, kwamen de meiden net wat tekort in de 1e set. Deze is verloren met 18-15. Bij de 2e set was er een kleine discussie over het tellen (in ons nadeel). Maar ook dan was deze set verloren gegaan. Er stond 27-9 op het telbord.

In de 4e ronde was het weer de beurt aan Atalante 1. Deze wedstrijd speelden ze met zijn 5en. Het ging erg goed. Want beiden sets zijn gewonnen met 24-18 en 20-16.

De volgende ronde was weer een dubbele wedstrijd. De laatste wedstrijd van Atalante 1 en ook de laatste van Atalante 3. Jort van Atalante 1 deed mee met Atalante 3, samen met Froukje zodat Atalante 3 de laatste wedstrijd gelukkig met zijn 4en kon spelen. En dat deden ze heel goed. Het was erg leuk om te zien hoe ze er voor gaan. En ook erg mooi om te zien hoe iedereen elkaar wil helpen ook als speel je op een ander niveau! Een mooie winst met 35-17 en 31-22. Op naar de volgende keer met hopelijk een compleet team en zonder file!

Atalante 1 speelde 2 wedstrijden achter elkaar. Je merkte de vermoeidheid een beetje. Daarnaast moesten ze ook nog tegen een team dat al 2 jaar op niveau 6 speelde. Dus helaas is deze verloren met 23-12 en 26-12. Op naar de volgende!

Als laatste mocht Atalante 2 nog twee wedstrijden achter elkaar spelen. Tijdens het inspelen raakte Jelwa geblesseerd. Hierdoor was het team even uit de concentratie. Deze is verloren met 26-14 en 25-10. Maar de laatste wedstrijd pakten ze het weer keurig op.

Net zoals de vorige minidag werden er nog maar twee wedstrijden gespeeld. Hierdoor werd het lekker rustig in de zaal. En dat werkt goed voor deze meiden lijkt het wel! Een mooie winst in de laatste wedstrijd van 23-11 en 25-10. Met een goed gevoel naar huis en nog even van de zon genieten!
De volgende minidag vindt plaats op 10-11-2018 in Amstelveen.

Bron: jeugdbestuurNaar het overzicht