Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
MC1Dames 4

Shop & Sponsor Event De Loods
03 november 2018


Na overweldigend succes vorig jaar herhalen we met iedereen van de club graag de shopavond bij de Loods. Dit jaar zijn we er mooi op tijd bij. Niet alleen kun je jouw kerstoutfit bij elkaar shoppen maar je kunt ook nog Sinterklaas helpen met leuke cadeautjes zoals horloges, armbanden, geurtjes en andere mooimakers.

Deze avond hebben we de Loods in Mijdrecht helemaal voor ons zelf en kunnen we onder het genot van een lekker hapje en drankje naar hartenlust shoppen en elkaar voorzien van complimentjes over de zojuist gepaste broek. Het is niet alleen beregezellig maar het levert de club ook nog eens 10% van de totale omzet op!
Dus ben je uitgeshopt bij Sponserkliks of wil je de gezelligheid gewoonweg niet missen, geef je dan op voor de Loods shopavond via deze link: Ja! Ik ben er!
Je mag uiteraard ook niet-clubleden meenemen.

We hebben een kickoff om 19.30 uur en je kunt blijven shoppen tot 22.00 uur. Uiteraard mag je ook eerder weg :-) Dus ook voor de jeugd of voor kids in je gezin een gezellig uitje! (En zeker ook voor de mannen! ) Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en natuurlijk geld voor de club :-) )

We zien je graag 28 November in de Loods!

Groetjes,
Marjan en Annike

Bron: Klik op de afbeelding voor meer informatie!Naar het overzicht