MC1

Assuline Turfstekers Toernooi
09 april 2019

Op 2 juni vindt het 31ste Assuline Turfstekers toernooi plaats.

Inschrijving voor het toernooi staat open voor bedrijventeams, stratenteams, vriendenteams, volleybalteams, enz, zolang je maar met minimaal zes bent. Bij voorkeur staan steeds 2 dames in het veld.

Zo als elk jaar zijn er 2 niveaus

Recreanten: Dit toernooi is bedoeld voor teams die het leuk vinden om een keertje te gaan volleyballen om gezellig een dagje sportief bezig te zijn.
Super-recreanten: Dit toernooi is bedoeld voor teams met volleybalervaring die niet bang zijn voor een stevig potje volleyballen.

In recente jaren vonden er al een deel van de wedstrijden plaats op de beach velden, dit jaar wordt hier een kleine wijziging in aangebracht, de super-recreanten gaan dit jaar 3 tegen 3 spelen op 2 velden tegelijk.

In beide competities wordt gestreden om een wisseltrofee. De punten van de hele dag bepalen wie er in de finales komen.
Kinderen zijn welkom, er is een hoop speelruimte.

Om je team in te schrijven kun je mailen, naar tstoernooi@vv-atalante.nl, kosten zijn €30,- per team.

Verder zal het van ouds gezellig zijn en hopen we jullie in grote getalen te zien.

Max, Regi en Rick