Avital clinic mei 2009

Teun Feddema * 30-09-1956 † 16-07-2019
19 juli 2019

Teun Feddema * 30-09-1956     † 16-07-2019

Teun was een gekend, gewaardeerd en graag gezien lid van onze club. Als speler bij de recreanten wist hij de training altijd weer tot een voor iedereen plezierige en toch ook fanatieke avond te maken. Legendarisch is zijn uitspraak "missen is fataal", een uitspraak zoals alleen hij die kon doen!

Daarnaast was Teun ook een fanatiek deelnemer aan de recreantencompetitie. Zijn drive liet ook ons boven onszelf uitstijgen. Het is geen toeval dat we het afgelopen jaar, zonder Teun, onderaan zijn geëindigd....

Met Assuline droeg hij de club een warm hart toe. Al vele jaren sponsort Assuline het buitentoernooi, waarbij hij met twee teams structureel meespeelde voor de beker of turfsteker. Daarbij ging ons gesprek tijdens het biertje na afloop steevast over de door hem verzonnen koppeling tussen zijn sponsoring en mijn voorzitterschap, overigens altijd op een bijzonder aangename manier.

Naast deze structurele sponsoring was hij altijd te benaderen voor een incidenteel project. "Voor een goed plan kun je altijd bellen", zei hij vaak en ook dat heb ik nog regelmatig met succes gedaan !!

Tijdens de bezoeken die we het afgelopen jaar brachten, zagen we de ongelijke strijd die hij moest voeren. Hartverwarmend was om te zien met hoeveel liefde hij thuis in Wilnis werd omringd.

De bijgevoegde kaart geeft een mooie indruk van Teun's levenshouding en zoals in de kaart staat zullen we ons hem herinneren zoals hij was in zijn goede dagen!!

We wensen Akke, de kinderen en verdere familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Wil Voorbij
vv-atalante