Rabo ClubSupport
03 oktober 2019

Dit jaar wordt er in plaats van een Rabo Fietstocht, Rabo Clubsupport georganiseerd.
Met Rabo Clubsupport kunnen leden van de Rabobank stemmen uitbrengen op vereniging, aan de hand van het aantal stemmen wordt het sponsor bedrag bepaald.

Daarom wil ik alle Raboleden op te roepen om te stemmen via deze link. (als het goed is heb je al een mailtje gehad met een stem code).
En alle leden met en Raborekening die nog geen lid zijn van de Rabobank lid te worden van de Rabobank via deze link. (nog geen 30 seconden werk, krijg je een code toe gemaild, duurt een dag of 2)
En mochten jullie nog mensen kennen(vader, moeder, broertje, zusje, opa, oma, buurman, buurvrouw…) die Rabolid zijn hoop ik dat jullie deze mensen aansporen om op Atalante te stemmen.

Het is een korte actie en loopt maar tot de 11de dus doe het meteen even, want we kunnen het goed gebruiken.