Scholentoernooi 2014

MC1 tegen Waterlanders MC2
01 december 2019

Set 1:

We begonnen sterk. Jack zat bij mij op de bank. Lynne maakte 2 directe punten met de service. Durmana mocht er ook wezen met haar blok. En natuurlijk Isabella die de nodige ballen van de vloer gered heeft.

Set 2:
Rinske zag er moe uit. Dus ik had haar even gewisseld met Jack. Deze set hebben we niet heel spannend gemaakt. Lekker spelen bal omhoog en proberen in 3e te spelen. Dat laatste wilde nog niet helemaal lukken. We hebben wel een aantal hele mooie aanvallen gemaakt.

Set 3:
Tja. Hier hebben we even staan slapen. Op een gegeven moment stonden we 16-19 achter. En ja wat doe je dan? Nou gewoon niet opgeven en door vechten. Zodat je de set binnen kan halen met 25-22. Bij 24-21 werd het nog even spannend. We kregen nog een kadetje van de waterlanders.

Set 4:
Laatste Set. Winst is binnen maar we willen nu ook alles wel hebben. Ging wel erg gelijk op 4-4, 7-8, 9-9 en zo maar door de hele set. Zelfs nog achter gestaan 16-19. Tja. Dan toch maar even er op hameren dat we het zelf moeten doen! En jawel ze halen ook deze set binnen met 25-22.

Als coach super trots op de Meiden en Heer. Dus zoals belooft, krijgen ze wat lekkers na het douchen!

Op naar de laatste wedstrijd van deze helft! Ik heb er zin in!

Sportieve groet,
Pimmetje Coach MC1