MC1

Buitentraining jeugd 6 t/m 17 jaar
17 mei 2020

De training voor onze jongste jeugd van 6 t/m 11 jaar start op vrijdag 15 mei.
Wij hebben op de vrijdag 2 trainingstijden waarop we onze mini’s trainen van 17.30 – 18.30 en van 18.40 – 19.40.
Per trainingstijd geldt een maximum van 8 kinderen per trainer.

Onze Jeugd C 12 t/m 13 jaar gaat op twee velden trainen van 18.30 tot 19.45.
Jeugd B 14 t/m 17 jaar gaat op 2 velden trainen van 20.00 tot 21.15

Door te trainen op 2 velden is het mogelijk voor beide teams om 1.5 meter afstand te bewaren en houden wij tevens de richtlijn van de bond aan van maximaal 6 spelers per veld.

We hebben maatregelen opgesteld om de training voor zowel de kinderen als de trainers veilig te laten verlopen. Gelieve deze goed door te nemen en te delen met je kind:

Beachvelden/training:
• Desinfectiegel zal beschikbaar worden gesteld voor de trainers en spelers bij de beachvelden, dit zal te vinden zijn in de beachcontainer.
• Ballen worden na gebruik gedesinfecteerd met water en zeep (volgens richtlijn NOC*NSF).
• Ouders/verzorgers mogen het beachterrein niet betreden en worden geacht de jeugdleden af te zetten voor de ingang van de beachvelden (hek tussen parkeerplaatsen en het betreden van het terrein van De Vinken).
• Na de training is er geen mogelijkheid tot omkleden bij de beachvelden. Je zorgt dat je omgekleed aankomt bij de beachveld. Naar huis ga je weer in je sportkleding.
• Je dient van te voren en na afloop van de training thuis van het toilet gebruik te maken. Het toilet is alleen open in uiterste noodgevallen.
• Wij verzoeken je om niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de velden te komen.
• Rondom de velden wordt van de jou en ouders/verzorgers ten allen tijden verwacht dat je de aanwijzingen van de trainers opvolgt omtrent de genomen maatregelen en protocollen.
• Bij het niet naleven van de gestelde regels, hebben de trainers het recht om, na waarschuwen, de desbetreffende speler te verwijderen/weigeren van de training.
• Bij geen activiteit wordt er tijdig bericht dat de training niet doorgaat.
• Om mee te doen met de training moet je je aanmelden via een online formulier. (zie de link onderaan deze brief) Er volgt een bevestiging als je kunt komen trainen. Ook wanneer het maximale aantal spelers is bereikt, volgt er bericht.
• Aanmelden betekent ook afmelden als je niet komt.

Jeugdleden/ouders:
• Wij vragen de ouders om hun kinderen te informeren over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen.
• Kom niet naar de training of breng je kind(eren) niet naar de training als je kind klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts.
• Kom niet naar de training of breng je kind(eren) niet naar de training als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft dan mag men wel naar de training komen.
• Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

Bij slecht weer of wanneer door andere omstandigheden de training niet door kan gaan, zullen wij een Whatsapp bericht versturen via het nummer +31 6 26 67 17 31.
Dit nummer dient te worden opgeslagen onder de contacten in je telefoon. Wanneer u dit nummer niet opslaat in uw contacten komen onze berichten waarschijnlijk niet aan.

De jeugd t/m 11 jaar kan zich tot uiterlijk woensdag voor de training aanmelden.
De jeugd van 12 t/m 18 jaar kan zich tot uiterlijk zondag voor de training aanmelden.
Let op: hoe eerder je aanmeldt hoe meer kans je hebt dat je mee kunt doen.

Aanmelden voor de training kan hier: https://forms.gle/uiCwe8Yug8GNHc1U7
Afmelden doe je via het telefoonnummer +31 6 26 67 17 31.

Sportieve groet,
Jeugdbestuur vv Atalante