Vinkeveense plassen 2

MC1 Kampioen

TeamNL Beach Tour komt naar onze vereniging!
04 juli 2020

Wat is de TeamNL Beach Tour?
Nederlandse topbeachvolleybalspelers komen naar jouw vereniging met TeamNL Beach Tour. Hiermee krijgt jouw jeugd de ultieme mogelijkheid om grote namen uit de beachvolleybalwereld te ontmoeten én krijgen zij ook nog eens een onvergetelijke clinic van deze topbeachvolleyballers.

Hoe ziet de TeamNL Beach Tour eruit?
De beachvolleyballers van TeamNL komen langs bij jouw vereniging om een gave clinic te verzorgen voor jouw jeugd. Jouw jeugdleden worden getraind door bekende topspelers en krijgen de kans met en tegen hen te beachvolleyballen.

Puk stubbe en Julia Wouters komen samen met de TeamNL Beach Tour langs op onze beachvelden en geven jou een uur lang de training van je dromen. Alle jeugdleden tot en met 18 jaar zijn welkom!

Onze jeugd heeft inmiddels een mail gekregen met daarin een aanmeldlink.

Lijkt het je leuk om te komen kijken? Dat kan!
Ouders en toeschouwers (tot een max. van 250 personen) zijn welkom, mits de 1,5m afstand in acht wordt genomen.

Dinsdag 7 juli a.s. 19.45u op het Beachveld!!!!

(klik op de foto over wat meer persoonlijke info van deze toppers!)

Bron: Jeugdbestuur