Algemene Corona richtlijnen sporthal De Boei
31 december 2020

Laatste update: 6 oktober 2020

Hieronder vinden jullie de richtinglijnen zoals die gelden in sporthal De Boei. Deze zijn als vanzelfsprekend gebaseerd op de richtlijnen en voorschriften van de overheid (RIVM).

Algemeen:

1. Bij het betreden van De Boei dient u uw handen met de desinfecterende gel schoon te maken.
2. Daarnaast vragen wij uw naam, telefoonnummer en gezondheidstoestand in te vullen op een presentielijst.
3. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers.
4. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op!!
5. Wij behouden ons het recht voor om personen te weigeren bij vermoeden van verkoudheids- en/of griepklachten.
6. Als u zich niet houdt aan de 1,5m regel en/of de geldende corona regels van de overheid zal u de toegang tot De Boei worden ontzegd.
7. Hier kun je het dringend advies rond het gebruik van mondkapjes (klik hier) in de sporthal vinden van de Nevobo.

Sporthal/kleedkamers/tribune:

• Alleen spelers en maximaal 2 coaches per team mogen de zaal betreden.
• Geen spelers in het scheidsrechtshok (vul thuis alvast het DWF in).
De tribune in de Boei zal gesloten zijn voor publiek, behalve voor een minimale hoeveelheid begeleiders(chauffeurs) van bezoekende jeugdteams.
• Het verzoek aan Atalante ouders om hun kind voor de wedstrijd/training alleen af te zetten bij de Boei.
• Geen ouders in de zaal, de gangen, de kleedkamers of het scheidsrechtershok.
• In de kleedkamers maximaal 8 personen boven de 18 jaar per keer.
• Maximaal 3 personen gelijktijdig in de douches.
• U kunt gebruik maken van het toilet in de kleedkamers.