Scholentoernooi 2014

Erelid Nel Bakker overleden
21 april 2022

Nel was lid vanaf het eerste uur in 1956 en heeft tot in dit millennium actief gespeeld. Daarnaast was zij op vele fronten actief voor onze vereniging.

Zo was zij betrokken bij de oprichting van de jeugdafdeling in 1977. Ze reed, coachte, was trainer, organiseerde toernooitjes en maakte zelf medailles. Toen ze stopte met spelen bleef
ze bijna wekelijks de wedstrijdavonden bezoeken en deed en passant ook nog even de zaaldienst.

De eindejaarslotenverkoop was mede door haar ook altijd een succes.

Het gaf haar veel plezier dat haar eigen kinderen en inmiddels haar kleinkinderen zo goed presteerden in het veld.

In 2017 werd Nel op voordracht van de Algemene
Ledenvergadering benoemd tot erelid, een titel waar ze trots op was, en zeker had verdiend.

De laatste paar jaar was Nel minder actief, maar bleef een regelmatig bezoeker van de wedstrijden. Na afloop dronk ze dan nog gezellig een wijntje aan de bar.

Helaas is aan haar leven te vroeg een einde gekomen.

We wensen haar familie en vrienden sterkte in het verwerken van dit verlies.

We zullen haar missen.

Namens de vereniging,