MC1, 2021-2022

Minidag 24-9-22

Ga samen met VV Atalante voor glasvezel!
07 december 2022

Razendsnel glasvezel internet in Vinkeveen (wijken Westerheul en Zuiderwaard) is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 7 december 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

glasvezel.jpg

Exclusief bij VV Atalante krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als vereniging ook nog eens € 50! En dat is goed nieuws, dat kunnen we heel goed gebruiken we voor activieiten tijdens het jubileumjaar.
Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via VV Atalante en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc. etc.!

Meer weten? Klik dan op de volgende link:

Aanmelden voor Delta
Aanmelden voor Caiway