Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Minidag 24-9-22Scholentoernooi 2014

Freaky Friday: vrijdag 10 november
10 november 2023


De basis van het Vinkeveense volleybal werd gelegd door Cor van Zwieten. Het spelletje nam hij mee vanuit het voormalig Nederlands Indië. In 1958 werd volleybal opgenomen binnen Gymnastiekverenging Atalante, maar een jaar later werden we een zelfstandige club.
En vandaar dat we dit jaar ons 65 jarig! bestaan vieren. Tijdens dit hele seizoen 2023-2024 worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de jubileumcommissie.

De eestvolgende activiteit is Freaky Friday op vrijdag 10 november in de Boei te Vinkeveen.

Volleybalfeestje
We willen tijdens deze avond, waarop alleen onze eerste teams spelen, de gezelligheid van vroeger terug laten komen op de tribunes. We willen met het merendeel van onze club, maar ook oud-leden, sponsoren, andere bekenden en (indien aanwezig) supporters van de tegenpartij, een volleybalfeestje vieren.

Ballenkinderen en speaker
Er wordt gespeeld op center court, de spelers worden omgeroepen en komen onder begeleiding van onze jongste jeugd het veld op. We zorgen ook voor ballenkinderen en er zal een speaker aanwezig zijn die het publiek een beetje opzweept en de mooie ballen van beide kanten van het veld zal benoemen.

Komt allen!
We hopen alle oud-leden, leden, maar ook andere betrokkenen op deze avond te mogen begroeten en samen het mooie spelletje en in het bijzonder onze mooie club te vieren.

Programma
19:30 uur Atalante dames 1 – VCS Dames 2
21:15 uur Atalante heren 1 – AVV Keistad Heren 2

Overige jubileumactiviteiten
29 december: TKNT (Tussen Kerst en Nieuwjaartoernooi)
9 maart: Pubquiz*
24-26 mei: Jeugdkamp*
5 en 6 juli: Assuline Tufstekersbeachtoernooi
14 september: Eindfeest jubileumjaar

*) Exclusief voor leden en genodigden

 

Bron: JubileumCIENaar het overzicht