Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Vinkeveense plassen 2

Uitslag derde 2-2 toernooi 29 mei
30 mei 2007


En alweer het derde toernooi ligt achter ons. Ik zag een beetje bloed, veel zweet en misschien her en der ook een traantje...sjonge, wat werd er gestreden. Ook een aantal verrassende uitslagen en in nog geen een categorie is er al beslissing gevallen of kan er zelfs ook maar snel een beslissing vallen. Spanning alom dus weer.
Tot nu toe verloopt alles, op een klein uitloopje na, volgens mij prima. Natuurlijk zijn op- en aanmerkingen altijd welkom. Schroom niet en laat me weten als je iets verbeterd of misschien wel verslechterd wilt zien.
Nog wel een verzoek aan alle deelnemers: fanatiek zijn is goed en mooi (ik ben het zelf ook), maar probeer niet uit het oog te verliezen dat dit vooral ook een recreatief toernooi is. Iedereen wil het einde van het seizoen lekker afsluiten, dus laten we er met z'n allen voor zorgen dat dat ook zeker gaat gebeuren.

Veel succes met de laatste twee reguliere toernooien. Vergeet je trouwens niet op te geven voor de laatste twee mixtoernooien. Een nieuwe en waarschijnlijk ontzettend spannende en leuke ervaring. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: 2-2@vv-atalante.nl. Vermeld daarin je naam, voor welk niveau je wilt inschrijven en op welke data (19 en 26 juni) je kunt.

Tot volgende week!

Bron: NensNaar het overzicht