Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


MC1, 2021-2022

Vinkeveense plassen 2

Uitslag 2-2 toernooi 5 juni
06 juni 2007


Pff, het was me het avondje wel. In een veel te warme Boei ging het er heftig aan toe. Een record aan gelijkspelen zorgde ervoor dat het behoorlijk spannend was in alle poules. Bijna overal werden de finalisten pas in de laatste ronde bekend.
Ook de finaleronde was ongekend spannend, waarbij in de einduitslag slechts twee punten verschil meer regel dan uitzondering was.

Met het oog op de laatste ronde is het overal nog erg spannend. Er is in geen poule al een beslissing gevallen en dus kan volgende week voor velen het seizoen maken of breken ;-)

Dan gaan we na volgende week weer iets nieuws proberen in de reeks Atalantepaar toernooien. Na weken met misschien wel een vaste partner gespeeld te hebben, ben je die persoon natuurlijk helemaal zat. We hebben de oplossing...de laatste twee keer kun je namelijk alleen maar individueel inschrijven en wordt er door loting beslist wie je partner is. Een belangrijk ding hierin is: IK BEN NIET OMKOOPBAAR. Inschrijven voor deze toernooien kun je doen via het bekende adres: 2-2@vv-atalante.nl

Veel succes met het laatste toernooi voor de ranking.

Bron: NensNaar het overzicht