Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Uitslag vijfde Atalantepaar toernooi en eindranking
13 juni 2007


Het zit er alweer op! De eerste vijf Atalantepaar toernooi zijn voorbij en de einduitslag is bekend. De winnaars mogen de komende twee weken met de borst vooruit en kin omhoog rondlopen in de Boei en hun nieuwe partners de tactiek uitleggen.
Via deze weg wil ik: Marleen & Erik (Jip en Janneke), Leroy & Jan (Leroy/Jan) en Elly & Nico (Nic&El) alvast van harte feliciteren met hun behaalde overwinningen. De prijzen en bijbehorende zoenen volgen over een klein twee weken.

De laatste keer droop de spanning ervan af. Verrassende uitslagen, fanatieke koppies en vooral weer heel veel zweet sierden de Boei. En ook weer bommetje vol dit keer. Hartstikke tof om te zien dat iedereen er zo mee bezig is.

De volgende twee keren zullen uitwijzen of ook dat een succes gaat worden. Mij lijkt het persoonlijk wel geinig en ook leuk om niet te van voren te weten met wie ik moet spelen. Ik ken natuurlijk bijna iedereen wel van naam en gezicht, maar om met iemand te ballen is natuurlijk weer een heel ander verhaal.

Ik hoop dat jullie er weer net zoveel zin in hebben als ik!!

Voor velen alvast heel veel plezier op Hajaa (de hoeveelheid plezier zal vooral in de fanatieke poule dinsdag zichtbaar zijn) en voor alle anderen tot dinsdag!!!

Bron: NensNaar het overzicht