Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Vinkeveense plassen 2

Beach Championship… ook iets voor jou?!
14 juni 2007


Speciaal voor jongeren tussen de 12-20 jaar worden 8 beachtoernooien georganiseerd! Om mee te dingen naar het Beachkampioenschap moet aan minimaal 5 toernooien worden deelgenomen. De 5 beste resultaten worden opgeteld en bepalen de winnaar per categorie. 

De winnaars, de Beachkampioenen van de Regio Holland, mogen tijdens het Gesloten NK Beach op 1 en 2 september in Scheveningen strijden tegen de andere Regio kampioenen. In dat zelfde weekend wordt op hetzelfde strand het EK Beach onder de 20 gespeeld, dus supercool om naast zulke toppers te ballen! Wil je dit allemaal niet dan kun je natuurlijk ook per toernooi inschrijven en lekker een potje beach volleyballen. 

Naast dit Beach Championship is er nog een heel cool evenement: het Open NK in Almere op 23 en 24 juni. Een heel gaaf evenement met allerlei side events zoals een DJ, Bossaball en BBQl! Daar moet je gewoon bij zijn!! Inschrijven voor het Open NK kan via www.beachvolleybal.nl!!

Inschrijven kan tot het laatste toernooi via www.holland.nevobo.nl (button beach). Kijk ook eens op de speciale hyve van het circuit http://beachchampionship.hyves.nl en word ook lid van deze hyve! Als je nog vragen hebt, mail gerust! CU@THE BEACH!!!!!

Bron: Janine Pleizier, NeVoBoNaar het overzicht