Vinkeveense plassen 2

Kanaries op de foto
30 september 2007

Afgelopen zaterdag hadden de 3 miniteams hun eerste minidag in de Bankras in Amstelveen. De meeste kanariepieten speelden vorig seizoen in het jongste Citroenenteam (niveau 2) dat halverwege het seizoen was begonnen. En ze waren gelijk maar even kampioen geworden!

Nu spelen ze in niveau 3, waarbij je in plaats van alleen maar gooien en vangen de eerste bal onderhands moet opspelen, een teamgenoot moet de bal dan vangen. Nou dat viel nog niet mee! De kids rennen goed naar de bal en zijn er snel bij, maar dan dat onderhands nog. Lastig!! De eerste wedstrijd speelden ze gelijk. Goed gedaan! De twee wedstrijden erna heb ik niet gezien, maar die info volgt nog. Lisa en Melissa zijn nieuw bij de club en het was de eerste keer dat ze er bij waren. Goed gedaan meiden!!

Op de foto: Juriaan van der Spoel, Lisa van Diemen, Sayuri Iwasaki, Melissa Hartsink, Nadine Brockhof en Rachel Bijl.

Bron: mie