MC1 Kampioen

Tweede ronde jeugd districtselectie
08 oktober 2006

Afgelopen zondag  8 oktober heeft de tweede ronde met selectietrainingen plaats gevonden.

12.40 - 14.00 A-jeugd jongens
Hierbij was een hele grote groep van wel 40 jongens aanwezig, waaronder een aantal spelers die eerder al geselecteerd waren voor de 'volleybalschool' en ook een aantal divisie spelers. Kortom een hele moeilijke opgave om hier doorheen te komen. Er zijn er uiteindelijk 20 geselecteerd, waaronder LEROY! Hartstikke goed!! Maar we moeten nog wel even afwachten, want er moeten er uiteindelijk nog 4 afvallen.. Het zal nog wel spannend worden. Leroy heel veel succes!!!!!

14.00 - 15.20 A-jeugd meisjes
Lisa moest vooraf al afhaken in verband met een schouderblessure. Ook hier was een sterke groep aanwezig, met veel speelsters die al bij de senioren speelden. Denise en Kellie zijn helaas afgevallen.

16.40 - 18.00 B-jeugd meisjes
Dit keer een wat kleinere groep. Tanja en Mariska moesten veel 'aparte' oefeningen doen die zij best moeilijk vonden. Zij hadden het voordeel van een kleine groep! Tanja en Mariska zijn geselecteerd. Meiden van harte gefeliciteerd!!!

In totaal zijn er 6 jeugdleden van Atalante geselecteerd, hier mogen we best wel trots op zijn!  We moeten nog wel even met zijn allen duimen voor Leroy dat hij in de selectie blijft!

Bron: Inge