Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Categorieën


Minidag 24-9-22

Vinkeveense plassen 2

Twee verslagen van JC2!!
10 oktober 2007


Vrijdag 5-10 moesten we thuis in de Boei spelen. We begonnen met een goede warming-up. Daarna begonnen we met spelen. Het begin was erg makkelijk en de eerste set hebben we dan ook gewonnen. De tweede set dachten we: dit gaan we vast ook wel winnen, maar dat viel toch een beetje tegen. Doordat we wat slapjes begonnen hadden we de tweede set verloren.

De derde set wisten we dat we toch goed ons best moesten doen en we begonnen dus ook best wel lekker aan de derde set. De tegenstanders (en wij natuurlijk ook) begonnen al een beetje moe te worden. Toch hebben we de derde set gewonnen!! De uitslag was dus 2-1 voor ons.
Daarna trakteerde Tessa haar vader, de coach, nog op een drankje.

---------------------------------------------------------------------------------

Maandag 8-10 moesten we in de Bloemhof in Aalsmeer spelen. We begonnen niet zo goed met de warming-up en daardoor waren we ook niet goed ingespeeld. De eerste set hadden we dik verloren en toen liep het ook niet zo lekker. De tweede set begonnen we op zich wel goed, maar na een tijdje ging het niet zo lekker meer. De tweede set hadden we dus ook verloren.  

De derde set begonnen we ook wel lekker en op een gegeven moment stond het zelfs gelijk, maar daarna gingen de tegenstanders ons ver voor. Het gevolg: de derde set verloren we ook. De uitslag was dus 3-0 voor de tegenstander. Daarna trakteerde Tim zijn vader nog op een drankje.

Groetjes van de aanvoerder van JC2, Sanne Westerhuis.

Bron: Sanne Westerhuis



Naar het overzicht