Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen


Soms zit het mee en soms zit het tegen..
14 oktober 2007


Op een mooie zaterdag gingen de meiden van 2 naar Soest. Aan het weer lag het niet. Het was een mooie herfstdag en de bladeren aan de bomen kleurden prachtig goud, geel en rood. De rit naar de hal was binnendoor door een mooie omgeving maar ietwat druk, iedereen leek naar Soest te gaan, inclusief opa’s en oma’s. Het was een hal met 1 veld zoiets als vroeger in het dorpshuis. We waren met z’n achten en zouden spelen tegen de dames 4 van StamSovovco. Jaja het is een aardige club daar naast Soestdijk. Net toen we de zaal in liepen was het team dat voor ons speelde klaar. Gelijk inlopen dus, formulier invullen, tossen.. Nou die tos wonnen we nog wel, maar daarna volgde toch veel van ‘echt niet meezitten’, ’je dag niet hebben’ etc. Er waren veel persoonlijke fouten, ballen die echt uit de richting gepasst werden, veel foute services, uitballen en onzuivere ballen, ballen op de grond tussen 2 kijkende personen... het ging gewoon niet. En dan denk je aan het begin van iedere set, ok streep eronder en opnieuw beginnen. Maar nee. Een dikke 4-0 ging mee terug naar Vinkecity.       
Na de wedstrijd hoorden we ook nog dat de Soestjes net gepromoveerd waren uit de tweede klasse, én met een nieuw team waren begonnen én de eerste twee wedstrijden hadden verloren. Jaaaaaaa joh, doet er nog maar een schepje bovenop.

Toch probeer je naar de positieve dingen te kijken, Petra stond bv lekker aan te vallen. En andere positieve dingen dan? Jawel, gewoon vooruitkijken. Volgende week komen bijvoorbeeld de nieuwe pakken van Van Oudenallen Fourages en Transport en daar zien we echt naar uit. Een aantal heeft ook een bijpassende tas gekocht, kijk dat zijn toch leuke dingen! Vrijdag 26 oktober spelen we weer thuis en hebben we alweer een nieuwe kans en gaan we de nieuwe outfit eens mooi in de picture zetten.

Bron: mieNaar het overzicht