Volleybalvereniging Atalante Vinkeveen
Dames 2

Vinkeveense plassen 2

Scholentoernooi 2014

Atalanter 2: dinsdag 23-10 in de Boei & VLC
17 oktober 2007


In nummertje twee veel aandacht voor een groots jeugdevenement dat volgende week maandag van start gaat. Het is een grote klus voor het jeugdbestuur. Maandag 29 oktober start de eerste van in totaal 12 volleyballesdagen voor de de groepen 3 t/m 8 van de 4 basisscholen uit Vinkeveen & Waverveen. Echt leuk om te zien hoe een man van bijna 2 meter les geeft aan al die kids.

Aansluitend volgt het APARTS scholentoernooi. Ongeveer 250 leerlingen van 4 scholen gaan dan hun lessen in de praktijk brengen. Voor de derde keer wordt dit feest georganiseerd op twee woensdagmiddagen, 14 en 21 november. 

Verder veel leuke verhalen van en over de verschillende teams.
We hebben het nog aantrekkelijker proberen te maken door de (nieuwe?!) teamfoto’s hier en daar toe te voegen. Dan weet iedereen over wie het gaat. En de jeugd, dat is echt booming, superleuk al die stukjes!!

Speciale aandacht voor het stukje over onze nieuwe damestrainer Sjaak Immerzeel, leuke antwoorden en erg mooi om op deze manier wat meer over hem te weten te komen.

Ook het stukje van Duncan (H1) is vrij bijzonder. Duncan zal tot eind van dit jaar niet kunnen spelen vanwege een blessure. Hoe hij dat opliep kunnen jullie letterlijk in kleuren en geuren lezen. Maar liefst 5 pagina’s leverde hij in, we hebben moeten squeezen tot 2 bladzijden. Maar wel sympathiek dat hij ondanks alles een stukje schrijft. 

Veel leesplezier!!

Bron: red @ vv-atalante.nlNaar het overzicht