Van Oudenallen D2 speelt lekker en wint néét
03 november 2007

Vrijdag 2-11 speelde D2 tegen Nederhorst in een vrij eenzame Boei. Er speelden maar 3 Atalanteteams deze avond. We waren met 7 spelers, Petra zit op Bali en Jet emmert nog altijd met een vervelende schouderblessure. We hadden wél een goede coach..

De eerste set begonnen we voortvarend. Marjan stond lekker aan te vallen op het midden en te verdedigen achterin en ook Tineke gaf lekkere klappers op de buitenkant. Vrij makkelijk wonnen we met 25-20 de eerste set.

Een compleet ander beeld was er in het tweede bedrijf. Nederhorst ten Berg en de Vinkeveners op laag veen. De sterke service van de tegenstanders was er debet aan dat vele punten op rij gescoord werden. Ook de eigen aanval scoorde niet meer zoals in de eerste set. Veel persoonlijke foutjes werden gemaakt. Met 25-8 gingen we de bietenbrug op.

Set 3 begon aanvankelijk met een flinke achterstand en gaf een zelfde beeld als setje 2. Maar een goede time-out van coach Jet zette de meiden op scherp en er werd teruggeknokt van een flinke 4-11 achterstand. Naast de harde aanvallen werd nu goed afgewisseld met mooie korte balletjes achter het blok, door Loeps mooi voorgedaan. Ook de serve was weer beter aan de groengele kant, op alle fronten werd fanatieker en harder gestreden. Maar de Horstenaren bleven pittig spelen en helaas kwamen we er niet meer bij: 16-25.

Het vechtvolleybal bleef ook aan in de vierde set, hoogtepunten waren wel de mooie aanvallen van Natalie. Eerst een op de buitenkant, een beetje scherp op het net opgegooid en dat was perfect voor Nat, met een keiharde klap ging ie keihard rechtdoor op de grond. Het blok van de Nederige horstenaren was nog niet eens omhoog.. Direct daarna werd dat staaltje nog eens dunnetjes over gedaan op de rechtsvoor, alweer een lekkere poeiert. Maar Nederhorst hield de kop koel en aan het eind pakten ze ook de 4de set met 18-25.

Lekker gebald dat wel, maar we kwamen net even te kort.
Dan maar even concentreren op de teamfoto. Zijn ze mooi of zijn ze mooi? Er zijn verschillende shots gedaan samen met sponsor Tim van Oudenallen, van Van Oudenallen Fourages en Transport uit Wilnis. Het ziet er superstrak uit, familie Van Oudenallen bedankt voor de support!!