Kersttoernooi in de Boei op vrijdag 28 december
10 december 2007

Met kerst kan er niet getraind worden en dinsdag 1 januari ook niet, maar gelukkig is er vrijdag nog een lekker toernooitje. Voor de 7de keer alweer wordt het vrijblijvende oergezellige mix-toernooi georganiseerd in de Boei met de bekende mix-formule op de avond zelf. Vooraf aanmelden hoeft niet, heb je zin dan kom je lekker ballen. Inschrijven kan op de 28ste tot 19:00 in de Boei. Neem eventueel sportieve en enthousiaste familieleden en/of vrienden mee. En ook aspiranten zijn van harte welkom!

Terwijl je een bakkie koffie, thee of fris bestelt met een lekkere oliebol of appelflap, worden de teams en poules samengesteld. Rond 19:30u kunnen we beginnen, tot ca 22:30u.

Na het toernooi en de prijsuitreiking wordt het zo mogelijk nóg leuker met de grote en gezellige verloting. We hebben een leuke prijzentafel-traditie opgebouwd met de aardigheidjes die de deelnemers meenemen (van zolder, uit de wijnkelder of voorraadkast) en een aantal prijzen dat ingekocht wordt. En, heel speciaal, deze keer extra budget vanwege de bedankpet waarmee Elly tijdens het laatste 2-2 toernooi is langsgegaan. Sympathiek!!

Tot ziens op de 28ste!

Annemarie