MC1, 2021-2022

Verslag Muppets op de minidag in Ouderkerk
16 december 2007

Zaterdag 15 december werd de derde minidag gehouden in Ouderkerk aan de Amstel. Ditmaal trad Atalante aan met 4 teams. Hieronder het verslag van het nieuwe vierde team, de Muppets geschreven door Marit Krens. De meeste van dit team speelden voor het eerst mee! Misschien niet alles gewonnen.. maar er werd heel erg leuk gespeeld!!

Ik ben Marit en ik ben 7 jaar. Samen met mijn team de Muppets, heb ik meegedaan aan het mini-toernooi. In het team zitten Noa, Jaco, Loulou, Jeffrey en ik. Ik en Jaco hebben al vaker meegedaan, maar voor de anderen was het de eerste keer.
De wedstrijden gingen best goed. We moesten er vier spelen. We hebben een paar sets gelijk gespeeld, een paar verloren en 1 gewonnen.
Ik vond het best leuk om mee te doen. Jammer genoeg hebben we maar 1 set gewonnen. Ik denk dat we de volgende keer veel vaker gaan winnen.

Groetjes Marit

Bron: Marit