MC1

Vrijwilligers happy hour 8-9u zaterdag 23-02
07 februari 2008

Hoi clubgenoten,

Graag willen we voor de vele vrijwilligers van onze volleybalclub iets terug doen.

Grote hulp, kleine hulp of eenmalige hulp, we zijn met alle soorten erg blij. Want geen vrijwilligers, geen lekker lopende club. En een bedrag van de clubpot besteden aan een aardigheid voor deze kanjers vinden we helemaal op de plaats. Zaterdag 23 februari nodigen we jullie uit voor een happy hour van 8 tot 9 in de Vinkenkantine. De koffie staat klaar, fris, biertje en wijntje ook. Verder voor wie zin heeft, kaarten, kolonisten, pictionairy etc en leuke muziek voor een gezellig vrijwilligersavondje.

Dus trainers, hulptrainers, coaches, scholentoernooi helpers, commissies, clubbladschrijvers, krantschrijvers, redactie, clubbladverdelers, scheidsen, zaaldienst, donateurcollecteur, clublotenverkopers, jeugdchauffeurs, jeugdcoaches en andere helpende handen, jullie zijn van harte welkom (met partner)!

Nu is dit een eerste keer dat we dit op touw zetten, graag hoor ik (via mail of via teamaanvoerders of via trainers) of er animo is.

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur