Afsluitende activiteiten voor de mini's!!
04 mei 2008

Het einde van het seizoen nadert! Maar er staan voor jullie nog wat activiteiten op touw. Allereerst 17 mei: voor de competitiespelers de finale dag in Aalsmeer!

Maar dat is het niet alleen.. op vrijdag 16 mei gaat de vrijdaggroep na de training patat eten!!! Dit als afsluiting van het geweldige trainingsseizoen, waarin we heel wat nieuwe leden hebben mogen verwelkomen!!

Dan als echte afsluiting willen we op 30 mei weer een ouder-kindtoernooi houden. Dus wil jij met je papa of mama een wedstrijdje spelen tegen de andere kinderen op jouw eigen niveau? Geef je dan op! Dit kan op de training of via een mailtje naar jeugd@vv-atalante.nl. Graag onder vermelding van jouw naam en je mama of papa (of eventueel een ander familielid...) die met je mee doet.

Het belooft weer een gezellige avond te worden!!

Nancy, Marlieke en Mirjam

Bron: Mirjam